termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a website-ului emmi-nail.ro

Accesul și utilizarea site-ului emmi-nail.ro sunt supuse următorilor termeni de utilizare și tuturor legilor aplicabile.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe site.

emmi-nail.ro poate conține linkuri către alte site-uri web sau imagini care nu sunt proprietatea acestui site.

Codul sursă are drepturile de autor alocate emmi-nail.ro.

Utilizarea site-ului

Accesul la acest site este gratuit. Scopul site-ului este de a informa, pentru a ajuta utilizatorii să găsească informațiile de care au nevoie într-un mod facil, structurat și rapid. emmi-nail.ro este un site de prezentare al emmi-nail.ro.

Pentru ca emmi-nail.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui site, trebuie să respectați următorii termeni de utilizare:

Site-ul web va fi folosit numai în interes personal și non-comercial. Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei informații (text, imagini, video sau orice alt material deținut de emmi-nail.ro) fără acordul scris al administratorului site-ului web. Modificarea sau distribuirea oricărei părți a acestui site web, cu excepția părților în care ați furnizat legal accesul prin intermediul conexiunii API, sunt de asemenea interzise.

Sunteți singurul răspunzător pentru pagubele cauzate atât site-ului web, cât și altor persoane prin utilizarea neautorizată. Ca utilizator, cu sau fără un cont, sunteți de acord să nu utilizați niciun program, aplicație sau alte mijloace de accesare automată a site-ului pentru spam, inundații, furt de date  sau modificarea site-ului web. Sunteți singurul responsabil pentru activitatea desfășurată pe acest site web.

Publicarea informațiilor de către administratorul emmi-nail.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale (text, imagini, videoclipuri, comentarii), precum și găzduirea acestora. emmi-nail.ro nu garantează confidențialitatea acestor materiale.

Limitarea răspunderii

emmi-nail.ro nu este responsabil pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau inexactități ale materialelor postate pe acest site. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor și condițiilor site-ului web se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Utilizând acest site, sunteți conștient și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate pe acest site.

Dezvoltatorii site-ului www.emmi-nail.ro nu sunt responsabili pentru utilizarea informațiilor prezentate pe acest site. 

Utilizatorii site-ului mentionati mai sus sunt unicii responsabili pentru modul în care folosesc informațiile de pe acest site. Dezvoltatorii acestui site nu pot fi trași la răspundere pentru daunele, accidentele sau alte neajunsuri datorate utilizării și aplicării informațiilor de pe acest site

 

Suntem aici pentru tine!

Dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea produselor sau aveți nevoie de ajutor pentru asamblarea unui kit de pornire, vă rugăm să ne sunați la 0748 378 272 sau scrieți la: alina@emmi-nail.ro
Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Göttin Diana SRL-D
Baia Mare, România
Partener Emmi-Nail Germania
Alina Muresan

Telefon: +4 0748 378 272
E-Mail: alina@emmi-nail.ro

Plata și transportul

Cu Plata prin ramburs sau direct debit în contul bancar.
Transport gratuit la comenzi peste 310 LEI.
Fără comandă minimă. Plata cu Ramburs

Cont client

 Crează Cont